Tarieven 2018-09-25T11:40:53+00:00

Een tolkdienst via HearHear…

Welk prijskaartje hangt daaraan?

Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat niet één tolkaanvraag hetzelfde is. Dit verklaart waarom de kosten van een tolkdienst niet zomaar vastgesteld kunnen worden. Ze zijn namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren:

  1. het type tolkdienst
  2. de taalcombinatie
  3. de locatie
  4. de aanvangsdatum en -tijd van de opdracht
  5. de duur van de opdracht
  6. de specialisatie
  7. de intensiteit van de opdracht
  8. de inzet van tolkapparatuur

Je begrijpt dat het lastig is om een eenduidige prijs te noemen als een dienst afhankelijk is van zoveel verschillende factoren. Een opdracht van een uur kan bijvoorbeeld meerdere uren voorbereidingstijd en reistijd kosten. Onze offertes zijn daarom maatwerk.

Je kent wellicht het spreekwoord ”alle waar is naar zijn geld”? Wanneer je bovenstaande factoren bekijkt, zal je misschien al duidelijk worden dat een tolkdienst in de papieren kan lopen. Bij een congres met meerdere talen is de tolkdienst een serieuze post op de begroting. We bieden een optimale dienstverlening aan waarin we het beschikbare budget in overweging nemen.

Wij nemen graag telefonisch contact met je op om de bovenstaande aspecten met je te bespreken en toe te lichten. Lees over onze werkwijze voor verdere uitleg. Als we duidelijkheid hebben over bovengenoemde factoren, stellen wij een offerte op maat op. Op die manier ontvang je een dienst en een prijs die perfect aansluiten op jouw aanvraag.

Wat voor tolk heb je nodig voor jouw bijeenkomst? Kom er direct achter!