Over ons 2018-10-11T07:54:47+00:00

HearHear is het tolkbureau uit Rotterdam dat de zaken anders aanpakt. Wij zijn het tolkbureau dat nét even die extra stap zet.

Welkom bij HearHear: een deskundig, meedenkend en doelgericht tolkbureau. Wij zijn onderdeel van Business Translation Services Rotterdam. Collega’s beschouwen ons als een vreemde eend in de bijt, omdat wij ons uitsluitend op tolkdiensten richten. Zij houden zich liever bezig met vertalingen.

Waarom is HearHear er?

Wij zijn HearHear begonnen vanuit het idee dat het voor iedereen makkelijk moet zijn om gebruik te maken van tolkdiensten. Wij zien dat vertaalbureaus tolkdiensten vaak leveren als ‘bijzaak’ en dat hun focus ligt op vertalingen.

Dit is jammer! Het leveren van tolkdiensten is een specialisme. Het is een dienstverlening waarvoor veel aandacht, tijd en specialistische kennis nodig is. Iedere opdracht is namelijk anders. Iedere partij heeft andere wensen en eisen, waar met een scherpe blik naar gekeken moet worden. Elke tolkaanvraag vraagt daarom om maatwerk. En om maatwerk te leveren, is uitgebreide kennis nodig.

Inmiddels heeft HearHear een groot netwerk van professionele tolken opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. Als gevolg daarvan zijn we actief binnen diverse disciplines en vakgebieden in Nederland en daarbuiten. Geen aanvraag is te gek voor ons.

Wie zijn de personen achter HearHear?

Het team van HearHear is lekker klein. Hierdoor zijn wij allemaal van alle aanvragen op de hoogte en kunnen we snel schakelen. Wel zo fijn bij grote evenementen. We werken als team intensief samen. Zo weten we zeker dat we geen details over het hoofd zien. Geen half werk bij ons, maar een doelgerichte aanpak met resultaten waar onze klanten dik tevreden over zijn en wij heel trots op zijn.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en staan altijd voor je klaar gedurende het héle proces. We blijven betrokken, van je aanvraag tot en met je evenement – en daarna.

Koffie drinken?

Wil je meer weten over onze tolkdiensten of gewoon een keer kennismaken? Gezellig! Kom gerust langs op kantoor voor een kop koffie. Wij vertellen je graag waarom we trots zijn om te werken bij HearHear. Laat een berichtje achter via onderstaand formulier.

  • Sleep bestanden hierheen of

Welke tolkmethode en tolkapparatuur is er nodig voor jouw bijeenkomst? Kom er direct achter!